Az eladáshoz nem elég a jó marketing, kell egy meggyőző termék is.

Szponzorált tartalom

online lakásbiztosítás kalkulátor

online lakásbiztosítás kalkulátor

Napjainkban sokan azt gondolják, hogy egy termék vagy szolgáltatás népszerűvé és sikeressé tételéhez szinte nem is kell más, csak megfelelően ütős marketing.

Természetesen a marketing fontos része a sikernek, hiszen egy termék hiába jó, ha például a híre nem jut el a megfelelő célcsoporthoz, tehát azokhoz az emberekhez, akik nagy valószínűséggel valóban érdeklődnének iránta.

Ezen felül azonban elengedhetetlen az is, hogy amit el akarunk adni, az valóban tudjon valami olyasmit, ami kivételes, és létező igényt elégít ki, ennek pedig aztán a marketing stratégiában is meg kell jelennie.

A dolog tehát összetett, és ráadásul bizonyos termékcsoportok esetén a potenciális vásárlóknak bőven van mit veszteniük, s így gyakran halogatják a döntést, még akkor is, ha olyasmiről van szó, aminél ezt a stratégiát követni egyáltalán nem tanácsos.

Ilyen például a biztosítás, mint szolgáltatás. A legtöbb ember ugyan tisztában van vele, hogy nagyon fontos, hogy legyen aktív és megfelelő lakásbiztosításunk, azonban elveszve az információk rengetegében sokan döntésképtelenné válnak.

Nem tudják, hogy bízhatnak-e a reklámokban, a hirdetésekben, s még ha veszik is a fáradtságot, hogy elolvassanak, úgymond, minden apró betűs részletet egy szolgáltatáshoz kapcsolódóan, akkor is bennük maradhat a kétely, hogy a legjobb ajánlat talán egyáltalán nem is került a látóterükbe.

Ilyen esetekben jöhetnek nagyon jól a szakemberek, s ahogyan az ingatlanok eladása és vásárlása esetében is igénybe vehetjük professzionális értékesítők segítségét, ugyanígy a lakásbiztosítások terén is létezik ilyen típusú asszisztencia. Ha tehát mondjuk egy online lakásbiztosítás kalkulátor tippjei mellett személyes segítséget is szeretnénk kapni, akár erre is van mód.

A Pannon Safe például egyike azon biztosításközvetítéssel is foglalkozó cégeknek, melyekről az ügyfelek visszajelzései alapján biztonsággal kijelenthető, hogy minőségi szakmai munkát végeznek.

A honlapjukon szereplő statisztikák ez ügyben abszolút meggyőzőek, ugyanis a megkérdezett ügyfelek minden, az elégedettségüket mérő kérdésre 90% körüli és fölötti értékelésekkel válaszolt.

Az ügyfelek idézett szöveges visszajelzései hasonlóképpen bizalomra adnak okot, de a MagyarBrands kitüntetés, amit a Pannon Safe már kétszer is elnyert, szintén több mint beszédes.

Ha tehát az ember nem akarja magát a véletlenre bízni, és szeretné, ha szakértő segítene neki a legmegfelelőbb lakásbiztosítás fellelésében, akkor ez a szolgáltató nagyon jó választás lehet.

A honlapon egyébként rengeteg hasznos információt találhatnak az érdeklődők arról is, hogy hogyan mérjük fel saját igényeinket megfelelően egy új biztosítás megkötése előtt, de arról is, hogy mely esetekben érdemes mindenképp biztosításunkat megújítani, kiegészíteni.

Utóbbi esetek közé tartozik például az, ha gyermek születik vagy, mondjuk, háziállat kerül a házhoz, de az ingatlan érték növekedését eredményező változások, például különféle korszerűsítések formájában, szintén a szerződés megújításának, alakításának szükségességét vonhatják maguk után. Mivel az alulbiztosítottság mind friss, mind régebben kötött biztosítás esetén komoly problémákat okozhat, erre tehát nagyon kell figyelni.

Ezen rendkívül hasznos információk mellett a weboldalon található online lakásbiztosítás kalkulátor is nagy segítségére lehet az embernek, szerződés így is köthető, ugyanakkor a személyes tanácsadás és közvetítés is elérhető, méghozzá országos szinten is igen jó lefedettség mellett, ugyanis a Pannon Safe számos vidéki városban üzemeltet irodát. Megtalálhatóak Pécsett, Szegeden, Debrecenben, Miskolcon, de sok más településen is, és honlapon található praktikus irodakereső segítségével ezzel kapcsolatban is részletesen tájékozódhatunk.

Emellett partnereik között a legnevesebb biztosítók neveivel találkozhatunk, ami garantálja a termékek kínálatának minőségi voltát, míg a szakértői asszisztencia azért kezeskedik, hogy a megfelelő kérdések beazonosítása és megválaszolása után ezen ajánlatok közül biztosan megtaláljuk az egyéni igényeinkhez leginkább illeszkedőt.