Egy cég, akitől mindent megtudhatsz

Szponzorált tartalom

mi kell kft alapításhoz

mi kell kft alapításhoz

Az interneten néha nem egyszerű megtalálnunk azokat az információkat, amik hitelesek és amikből használható infókat kaphatunk. Hiszen nagyon sok olyan weboldallal is találkozhatunk, ahol a megosztott tényeknek, állításoknak nem sok valóság alapja van.

Éppen ezért, amikor valamilyen adatra vagy segítségre szükségünk van, akkor mindenképp nézzük meg azt is, hogy melyik weboldalon találtuk az adott információt.

Ha éppen cégalapítás előtt állsz és érdekel, hogy mi kell kft alapításhoz, akkor a Székhelypartner honlapján megbízható forrásból értesülhetsz erről is.

Amellett, hogy megtudhatod mi kell kft alapításhoz, a székhelyszolgáltatásukról is részletes tájékoztatást olvashatsz, illetve magáról a cégről is nagyon sok dolgot megtudhatsz.

Mikor lehet jó választás a székhelyszolgáltatás, és mi is ez pontosan?

A Székhelypartner székhelyszolgáltatása minden olyan vállalkozónak remek választás lehet, akik már unják a székhellyel kapcsolatos tennivalókat, és ezeket a feladatokat inkább olyan emberekre szeretnék bízni, akiknek már nagy tapasztalatuk van ezen a területen.

A székhelynek ugyan nincsenek bonyolult feladatai, azonban sok időt megspórolhat egy vállalkozó akkor, ha nem neki kell ezekkel foglalkozni. Hiszen ez idő alatt, ő tud haladni a vállalkozás fontosabb ügyeivel.

A Székhelypartner meghatalmazással az összes postai küldeményt átveszi. Ennek köszönhetően nem kell a postára rohangálni és a székhelyen várni a postásra. A leveleket egyből e-mailen átküldik, a csomagokat pedig minden hónap első felében postázzák az előre megadott címre. Így minden küldemény időben meg fog érkezni.

Mint látható, ezzel a vállalkozók kényelmére is figyelnek, hiszen sok hasonló szolgáltató elvárja az ügyfeleitől, hogy személyesen vegyék át a küldeményeket. Ez azonban felesleges utazást jelent. A Székhelypartner csapata ezt senkitől sem várja el.

És ami még szintén fontos, hogy a hatóságok komolyan veszik a hivatalos levelek átvételét, ezért erre minden esetben érdemes lehet figyelni. Azonban, ha valaki a Székhelypartnerrel dolgozik együtt, akkor többé a vállalkozásával kapcsolatban már ebbe sem köthet bele senki.

A Székhelypartnernek köszönhetően többé nem kell irodát bérelni és adminisztrációt fenntartani a székhelyen. Ezeket mind megteszik a vállalkozó helyett. Sőt, havonta egyszer ingyenesen igénybe vehető egy tárgyaló is, ami a székhelyen található. Ezeket az alkalmakat pedig ki lehet használni fontosabb megbeszélésekre, ügyféltalálkozókra.

Nagyrészt Budapest területén dolgoznak, azonban Budapest vonzáskörzetében, Újlengyel területén is van lehetőség igénybe venni a Székhelypartner szolgáltatását.

Újlengyel akkor lehet jó választás, ha valaki IPA mentes székhelyet szeretne. A teljes iparűzési adót akkor lehet megtakarítani, ha a vállalkozásnak máshol nincs telephelye. Ha ez a feltétel teljesül, és a könyvelővel átnézve a költségeket az látható, hogy az IPA mentes székhely lenne a legjobb választás, akkor az újlengyeli székhely tökéletes választás lehet. Hiszen ezzel a vállalkozás akár milliókat is spórolhat, illetve nincs messze Budapesttől sem, így, ha valami miatt oda kéne menni, akkor könnyen megközelíthető.

A Székhelypartner már nagy tapasztalattal rendelkezik a székhelyszolgáltatás területén, és fontos számukra a folyamatos fejlődés, illetve a naprakész tudás, ezért mindent meg is tesznek ezeknek az érdekében. Ennek köszönhető az is, hogy minden helyzetben törvényesen és jogszerűen járnak el. Ebben segítségükre vannak az ügyvédi irodák is, akikkel jó viszonyt ápolnak.

Több csomagajánlat közül is lehet választani, ezért érdemes lehet ezeket alaposan megnézni, hogy melyik mit tartalmaz, a vállalkozás számára melyik érné meg a legjobban.

Amennyiben a honlap elolvasása után még valakinek lenne kérdése, akkor a weboldal alján található összefoglalóból minden kérdésre választ kaphatsz. Illetve itt a gyakori kérdéseket is megválaszolják. Így egy helyen mindenki, minden fontos információról értesülhet.

A Székhelypartner weboldala tele van hasznos információkkal, ezért, ha érdekel a székhelyszolgáltatás, vagy hogy mi kell kft alapításhoz, akkor nézz fel a honlapjukra!