Hogyan zajlik a klíma telepítés?

Szponzorált tartalom

klíma telepítés

klíma telepítés

A nagy hőségben sokan mit nem adnának egy kis hűvösért! Persze nem lehet egész nap a zuhany alatt állni vagy a medencében ücsörögni, ezért meg kell oldani valahogy azt, hogy a nyári forróságban egy kis hűvösre leljünk otthon. A legjobb megoldásnak egyértelműen a klímát szavazhatjuk meg, ami igény esetén télen fűtő berendezés is lehet!

Amennyiben még nem vagy teljesen képben azzal kapcsolatban, hogy mik a lehetőségeid, milyen teendők vannak a klíma telepítés kapcsán, akkor ajánljuk figyelmedbe a Klimaideal.hu weboldalt, ahol minden szükséges információt beszerezhetsz a telepítésről! Lépésről-lépésre leírják, hogyan történik a felszerelés, milyen alkatrészek kellenek hozzá.

Egyúttal azt is megtudhatjuk, hogy a klíma telepítés előtti helyszíni felmérés alkalmával a cég ingyenes kiszállást biztosít. Szakszerűen szállítják el a berendezést az adott helyre, ahová egyben a szükséges anyagokat, alkatrészeket is viszik magukkal, melyeket szintén tartalmaznak az árak. Az első lépés, miután már meg van a pontos helye a klímának, hogy kivésik a falat. Ugyanis a falra szerelhető klímának két egysége van, a kültéri és a beltéri. A rendszer kiépítése következhet ezután, melyet követően már csak a beüzemelési jegyzőkönyv kitöltése és érvényesítése van hátra.

Ha mindezzel megvannak, a klíma telepítés le is zárul, innentől kezdve már a garancia van érvényben. Arra figyelni kell, hogy rengeteg márkából választhatunk, így eltérőek lehetnek a garanciára vonatkozó feltételek is. Bizonyos esetekben félévente, míg máskor évente kell tisztítani a klímát, amiről nem szabad megfeledkezni, különben a garancia elvész!

A hűtő-fűtő klímák szinte egész évben működésben vannak, ezek jobban igénybe vannak véve. Viszont pontosan erre lettek tervezve, úgyhogy érdekes módon ezek közül is van olyan márka, ami megelégszik az évente történő karbantartással, tisztítással. Ez feltehetőleg a minőséggel jár együtt, amiből nem érdemes lejjebb adni, ha egyszer már klíma telepítésre adta az ember a fejét!