Kényelmes túracipő a legjobb kalandokhoz!

Szponzorált tartalom

túracipő

túracipő

Mindenki másképp ereszti ki a gőzt, de a gyaloglás, túrázás mindenképp jó választás abban az esetben, ha aktív kikapcsolódást tervezel. Ha már  túracipő vásárláson van a sor, akkor bizonyára azt szeretnéd, hogy egy kényelmes, nem csak a célnak megfelelő, hanem kifejezetten az adott terepre való lábbelit viselhess!

Az ideális túracipő úgy lett kitalálva, hogy kifejezetten szabadban való túrázáshoz lett kitalálva. Az erős, masszív szerkezet bírja a strapát és ezzel együtt képes kényelmet biztosítani a lábnak. A talp mindenképp fontos szerepet tölt be a választásnál, mert nem mindegy, hogy pontosan milyen terepen szeretnénk használni. Ha jó tapadást és tartást biztosítanak még az egyenetlen terepen is, akkor megfelelő túracipőre találtál!

Számos különféle változatban kapható, az alapvető tulajdonságokkal felszerelt túracipőktől kezdve a hegymászó bakancsokig. Az alacsony szárú túracipők könnyű súllyal és rugalmas kialakítással rendelkeznek. Ezek jó választásnak bizonyulnak az egynapos túrákhoz vagy a könnyebb hátizsákos kirándulásokhoz. A magasabb szárú cipők nagyobb támaszt és védelmet nyújthatnak a boka számára. Ezek inkább a hosszabb túrákhoz ideálisak. Egyes túracipő termékek még az extrém környezetben is helyt tudnak állni, ezek jól szolgálnak a hegymászássok során.

A túracipő kiválasztásánál mindig vegyük figyelembe, hogy milyen terepen fogjuk használni, milyen körülmények között, valamint az is számít, hogy milyen mértékű túrát tervezünk.