Lakóautó eladó hirdetéseket böngésztem.

Szponzorált tartalom

lakóautó eladó

lakóautó eladó

A családunknak nincs saját nyaralója, viszont nagyon szeretünk kempingezni. Ennek minden formáját kipróbáltuk már és arra jutottunk, hogy milyen jó volna, ha lenne egy saját lakóautónk, amivel bejárhatjuk a kedvenc helyeinket és amivel újakat fedezhetünk fel. Éppen ezért most nagy erőkkel nézzük a hirdetések sokaságát. 

Lakóautó eladó: milyen lakóautót vegyek? Rengeteg egyéb kérdés tartozik ide, ezért az biztos, hogy nincs könnyű dolga annak, aki vásárlásra adja a fejét. Épp olyan, mint amikor autót vásárolunk, viszont annyi a különbség, hogy ezeknél a járműveknél kicsit olyan, mintha egyben ingatlant is keresnénk.

 A legfontosabb szempont nyilván az ár-érték arány. Attól függően, hogy mekkora a keret, úgy emeljük feljebb vagy épp adjuk lejjebb az igényeket. Nekünk fontos volt, hogy legalább négy alvóhely legyen benne, s ha lehetséges, akkor ne kelljen az ebédlőt átalakítani ehhez. Két kamaszunk van és szeretnek biciklizni meg egyéb értelmes dolgot is csinálni, de mint az a korukra jellemző, heverészni, lustálkodni is szeretnek.

A lakóautó eladó hirdetésekben szembesültünk néhány fontos fogalommal: integrált lakóautó, félintegrált- és alkóvos lakóautók sokasága tárult a szemünk elé. Nézzük is, melyik mit tud!

Az alkóvos lakóautó beltere általában tágasabb a többinél, jellemzője, hogy a vezetőfülke fölött egy franciaágy helyezkedik el, ez maga az alkóv, ami egy létrán közelíthető meg. Ennek a típusnak további sajátossága, hogy a több férőhellyel együtt némileg nagyobb is a fogyasztása.

A félintegrált lakóautók alacsonyabbak és kevesebb a fogyasztásuk. Általában 2-4 férőhellyel rendelkeznek, de persze a teret ezeknél a modelleknél is remekül kihasználhatjuk.

Az integrált lakóautó lényegében lakóbusz, külső megjelenése is erre hajaz. Ezek a lakóautók már luxus kategóriába sorolhatók, hiszen nem csak a felszereltségük kiváló, hanem olyan részletekkel is emelik a színvonalát, mint a panoráma ablakok.

Ami ezek után szóba jöhetett nálunk, az a HOBBY T65 HFL és a HOBBY T65 HKM, ugyanakkor nagyon gondolkodunk a GIOTTILINE modellekben, ezek közül is a T37 és T38 típusok tetszenek. Ezek a lakóautók abszolút a mi igényeinkre vannak szabva és a lakoautoberlesonline.hu oldalon nézegetve a kinézetükkel is elégedettek vagyunk, ami szintén fontos szempont.

Mind a műszaki adottságokat, a felszereltséget és a megjelenést is érdemes figyelembe venni, ha lakóautó eladó kategóriában keresgélünk, akár új, akár használt lakóautót szeretnénk vásárolni!