Legyen a költöztetés egyszerűbb!

Szponzorált tartalom

költöztetés

költöztetés

Már a gondolattól is leveri a víz, hogy mennyi dolga lesz majd a költözésnél? Nem szeretne belerokkanni, egyébként is rengeteg egyéb dolga van? Ha szorít az idő vagy egyszerűen csak a könnyebb megoldást választaná, a Költöztetésben Otthon profi segítséget nyújt Önnek!

Ezernyi kisebb és nagyobb feladattal lesz dolga annak, aki elköltözik egy másik ingatlanba. Maga az új kezdet szép érzéseket kelt, ám ha belegondolunk, hogy mennyi teendő akad majd, mire odajutunk, hogy hátradőlhessünk az új helyen, könnyen meglehet, hogy elmegy a kedvünk a dologtól. Szerencsére a komplett költöztetés szolgáltatás ma már bárkinek elérhető!

Ez a költöztetés annyit jelent, hogy mindenben lesz segítsége: bútorok szétszerelése és összeszerelése, a költöztető dobozok megtöltése a különböző helységek holmijaival, ezek rakodása fel és le, a megfelelő helyre szállítása és kicsomagolása. Ezek nagy vonalakban a legfőbb feladatok, melyek felsorolása pár másodperc, elvégzése azonban több napba telhet!

A tapasztalat a garancia rá, hogy sokkal könnyebb dolga lesz akkor, ha ezt a szolgáltatást választja, avagy a költöztetést egybekötve a különböző tevékenységekkel, amelyek hozzá társulnak. A csomagolással gyűlhet meg a leginkább a bajunk, mert ha napokig, hetekig eltart, mire mindent becsomagolunk, akkor nem kevés kompromisszumot kell kötnünk. 

Előszöris, a napi használatban lévő eszközöket, tárgyakat, ruhákat nem lehet csak úgy elcsomagolni, azok maradnak utoljára. Azonban ha ez a folyamat csak egy napig tart, akkor nem jelenthet gondot semmi. Nincs akadálya annak, hogy szervezetten pakoljuk kategorizálva a dolgokat a dobozokba, felcímkézve. Így a kicsomagolásnál is könnyebb dolgunk lesz.

A bútorok elszállítása kapcsán felmerülő igény lehet a bútorszerelés is, ami a költöztetéssel együtt igénybe vehető. Ilyenkor a költöztetők gyorsan szétszerelik, a bútor elemeit, tartozékait megfelelő módon elcsomagolják, majd az új helyszínen összeszerelik a bútorokat. Egy ágyat például nem érdemes egyben szállítani, hiszen sok helyet foglal, több fuvar kellhet a hasonló méretű bútorzat elszállításához, ami nem éppen költséghatékony.

Bízza profikra a költöztetést és legyen egyszerűbb a folyamat azáltal, hogy szakértő segítségre számíthat az utolsó mozzanatokig!