Science in Sport kellhet ahhoz, hogy elérje célját a sportban.

Szponzorált tartalom

science in sport

Ha valaki komolyan sportol, méghozzá állóképességi területen, akkor a számára mindenképpen szükség lesz arra, hogy a mozgás közben igen gyorsan elveszített energiát megfelelően pótolni tudja. Ezért született meg a Science in Sport energia zselének a kategóriája, ugyanis ezzel az energia géllel, mely koncentráltan tartalmaz mindent, amire egy sportolónak szüksége van, biztosítható a gyors szénhidrátpótlás. A kiváló minőségű SiS – Science in Sport energia zselé ezen az oldalon keresztül rendelhető meg: Gatorade Sport

Hogyan működik az energia gél?

Amikor a test nagy munkát végez (mondjuk edzés közben, amikor nem egyszer úgynevezett „bukásig” van hajtva a szervezet), akkor a szénhidrát-raktárak, melyek az izmok számára biztosítanak azonnali energiát, hajlamosak teljesen kiürülni, ami óhatatlanul a teljesítmény visszaeséséhez vezet. Talán mondani sem kell, hogy ezt egy sportolónak illendő elkerülnie. Az Science in Sport energia zselével tökéletesen lehet pótolni az elveszített kalóriát! Mivel egy zseléről van szó, nem pedig szilárd táplálékról, így a felszívódás gyorsabban tud végbe menni, mint egyébként, amikor az ételt az emésztőrendszernek még fel is kell bontania, szét is kell szednie tápanyagokra.

Miért pont a SiS mellett érdemes letenni a voksot?

Mert a Sportital ennek a cégnek a termékét forgalmazza. Komolyra fordítva a szót: azért, mert a Science in Sport olyan csapatokat segítettek eddig a világ élvonalába jutni, mint amilyen a Sky kerékpáros teamje is, amely az elmúlt Tour de France-ok alkalmával mindig ott volt a versengés élén. A SiS energia zselék a világ számos pontján biztosítanak azonnali tápanyagutánpótlást a versenyzők, hobbi szinten sportolók számára. Az energia zselé egészséges összetevőket tartalmaz, relatíve magas szénhidráttartalom mellett, mérsékelt mennyiségű fehérje és egy kevés zsír mellett; ez jelenti ugyanis az optimális összetételt akkor, amikor nagy energiát kell kifejteni egy-egy mozgásforma esetében.

Hogyan lehet rendelni az energia zseléből?

Elegendő csak ellátogatni a Sportital honlapjára, melynek linkje fent megtalálható, és a kinézett ízű zseléből a virtuális kosárba téve máris csak pár lépésre leszünk attól, hogy a megrendelt termék az otthonunkba érkezzen.

Adja meg a testének azt, ami jár neki azzal, hogy nem terheli le mindenféle szilárd táplálékkal akkor, amikor szénhidrátot kell visszatölteni!