Szendvicspanel megoldások különböző épület típusokhoz.

Szponzorált tartalom

szendvicspanel

szendvicspanel

A legfőbb előnyök között a gyors felhasználás és a kész kivitel szerepel. Előbbi azért is nagy segítség, mert nagyban felgyorsíthatja az építkezést, ami egyben azt is jelentheti, hogy spórolhatunk a költségeken. A szendvicspanel eladó kínálat által megtalálhatjuk azt a változatot, ami nekünk a leginkább megfelel, ugyanis számos típusa létezik.

A külső réteg eleve vízálló, tehát azzal már sok dolgunk nincs, ha szeretnénk vízhatlanná tenni az épületet. Színét tekintve is többféle lehetőség adott, nem muszáj a fehéret választanunk, ha akarjuk lehet szürke vagy zöld is többek között a szendvicspanel.

Különbség lehet a belső szigetelő mag vastagságában, típusában, ami azért lényeges, mert ezt érdemes figyelembe venni a választásnál, hiszen választhatunk magasabb szigeteléssel rendelkező panelt is, ha például lakóépületet szeretnénk felhúzni. A PUR, PIR és ásványgyapot gondoskodik róla, hogy a szigetelés megvalósulhasson, ezen belül pedig eltérő vastagságok közül választhatunk.

A tűzállóság szempontjából sem szabad elhanyagolni, hogy végül melyik töltetre esik a választásunk. Egy ipari épület esetében például különösen fontos, hogy az előírásoknak megfelelő megoldást válasszunk.

A szendvicspanel nagyon könnyen beszerelhető, sok dolgunk nincs vele, hiszen gyakorlatilag három kész réteget foglal magába, amelyek kialakítására egyébként is szükség lenne az építésnél. Az épületnek kell egy beton alap, valamint egy váz szerkezet, mely a fogadó váza lesz a szendvicspanelnek. Ezen túl egyszerű dolgunk van, hiszen ezek a panelek önhordó kivitelben állnak rendelkezésre, ami röviden annyit jelent, hogy azonnal fel tudjuk őket használni, csak rögzítenünk kell őket a megfelelő helyre.

A szendvicspanel méretek és típusok rugalmasan igazodnak a felhasználói igényekhez, ugyanakkor lehetőségünk van egyedi méretben rendelni. A Szendvicspanelben Otthon segít a választásban!