WoodWick hajógyertya minőségi viaszból.

Szponzorált tartalom

woodwick hajógyertya

woodwick hajógyertya

Te hogyan szoktál lazítani, feltöltődni? Mindenkinek szüksége van egy kis lazulásra, ám más kérdés, hogy ki hogyan teszi ezt. Van, aki elmegy futni, más kreatív dolgokat csinál, egyesek pedig az aktív lazításra esküsznek, ami vagy wellness vagy pedig egy kellemes óra a kádban.

Teljesen mindegy, hogy melyik típus vagy, mert biztosan megtalálod az idejét és módját annak, hogy a Woodwick hajógyertya szuper illataival kényeztesd magadat! Mitől olyan különlegesek ezek az illatgyertyák? 

A varázsuk a minőségi alapanyagokban rejlik, melyektől igazán kellemes, tiszta illatokat élvezhetünk, miután meggyújtottuk a gyertyát. Másik érdekességük, hogy ízlésesen vannak “tálalva”, hiszen szép, hajó formájú üvegbe rejtett viaszt égethetünk. Ami pedig az igazi védjegye a WoodWick hajógyertya termékeknek, az a fa kanóc, melynek pattogó hangja a kandallóban égő fa hangját és hangulatát idézi fel számunkra!

Hosszú égési idő és hatalmas illatválaszték, amit a Woodwick hajógyertya kínál, ráadásul miután kiürült az üveg, másképp is felhasználhatjuk azt. A lakás egyik dekorációja lehet ez a különleges illatgyertya, amelyet az aromagyertya.hu oldalról széles választékban érhetünk el.

Nem csak magadnak, hanem ajándéknak is kiváló ötlet, hiszen nem csak egy szimpla gyertya, hanem minden részletével egy kivételes kellék, aminek mindenkinek örömöt okoz. Találd meg a saját illatodat a hajógyertyák között!