A cégalapítás nem bonyolult és nem is hosszú folyamat.

Szponzorált tartalom

cégalapítás budapest

cégalapítás budapest

Céget alapítani nem is olyan bonyolult, mint sokan gondolják. Nem tart sokáig és nem is költséges dolog. Sőt, egy vállalkozást nem is olyan nehéz elindítani ma hazánkban. Az ügyvéd természetesen elengedhetetlen, az ő munkadíjával mindenképp számolnunk kell. Egy társas vállalkozás és egy egyéni vállalkozás megalapítása sem bonyolult dolog.

A cégalapítás budapest mindössze néhány nap. Van egy úgynevezett egyszerűsített cégalapítás eljárás is, aminek az az előnye, hogy itt meghatározott iratmintákkal dolgoznak, nem kell tehát külön társasági szerződést készíteni. Így sokkal könnyebbé válik a cégalapítás budapest.

Persze mielőtt megalapítanánk egy céget, számos kérdésben dönteni kell. Például arról, hogy milyen vállalkozási formát szeretnénk: egyéni vagy társas vállalkozást, utóbbi körön belül például igen népszerűek a betéti társaságok és a korlátolt felelősségű társaságok. Mindebben, tehát a vállalkozás megalapítása előtti döntésekben, egy jó könyvelő tud nekünk segítséget adni.

Abban is döntenünk kell, hogy hol legyen a vállalkozásunk székhelye. A cégalapítás budapest esetében, de bárhol az országban érdemes székhelyszolgáltatást igénybe venni. És ilyen szolgáltatást kínál magas minőségben és kedvező áron a szekhelyszolgaltatas24.hu is. Budapesten több helyszínen és a Pest vármegyei Újlengyelben is kínálnak székhelyet a vállalkozásoknak. Újlengyel azért érdekes, mert itt nem kell iparűzési adót fizetni, így még többet tud spórolni egy vállalkozás.

Maga a székhelyszolgáltatás egy teljesen legális dolog, törvényileg szabályozott. Amikor a szekhelyszolgaltatas24.hu-hoz fordulunk, sok mindent kapunk. Például azt, hogy ahogy az szintén szabályos, elhelyezik a cégtáblánkat úgy, hogy az közterületről is jól látható legyen. Ezen kívül a hivatalos és nem hivatalos küldeményeket is átveszik. Mindezt hivatalos postai meghatalmazással. Az érkezett leveleket általában két órán belül be is szkennelik és továbbítják azt a vállalkozás felé elektronikus úton. Így nem fordulhat elő, hogy egy-egy fontos, hivatalos levél elvész. A továbbiakban pedig havonta egyszer az összegyűlt leveleket postai úton is eljuttatják hozzánk.

A cégalapítás budapest nem bonyolult dolog, és nem is időigényes. Épp ezért érdemes több időt szánni magának a vállalkozás jogi körülményeinek a megteremtésére. Hisz ezek a döntések, például hogy hol legyen a székhely és hogy milyen legyen a vállalkozási forma, sok mindent hosszú időre meghatároznak majd. Ha pedig a székhelyszolgáltatás mellett döntünk, azzal egy kényelmes megoldást választunk. Ami megbízható, és igen költséghatékony. Ezt kínálja a szekhelyszolgaltatas24.hu is, ami egy több mint tíz éve működő cég. Melynek megbízhatóságát és stabilitását a Bisnode is tanúsítja. Jó választás lehet egyéni vállalkozások és társas vállalkozások számára is. Érdemes tehát már a vállalkozás megalapítása előtt tájékozódni, hogy mi mindent is kínál a szekhelyszolgaltatas24.hu.