A selfiegép rendelése kapcsán is odafigyelek az emberi tényezőre

Szponzorált tartalom

pixbox fotóautomata

pixbox fotóautomata

A világunk egyre inkább elkezdett személytelenné válni. Bár szinte mindenhol kapcsolódni tudunk a másikhoz, mégis, azt érzem, hogy sok ember távolabb érzi magát a többiektől, mint korábban valaha. A technika fejlődése azonban nem kell, hogy elvegye belőlünk az olyan alap képességeket, mint az egymásra figyelés és megértés. Apró szokásokra van szükség ahhoz, hogy ezeket a dolgokat fenn tudjuk tartani.

Én például mindig próbálom észben tartani, hogy nem számít, hogy milyen helyen, vagy üzletben vagyok, az ott dolgozó emberek is emberek. Tudom, hogy alapból ez egy elég egyértelmű állítás, viszont bele kell gondolnunk abba, hogy pontosan mit jelent embernek lenni. Nem mást, minthogy rengetegszer hibázunk és mindig lesznek rossz napjaink. Tehát legközelebb, ha látsz egy boltost, aki nem szól hozzád olyan illedelmesen vagy kedvesen, gondolj arra, hogy ezer más gondja lehet éppen, amiért így viselkedik.

Szerencsére azonban nem kellett ilyen udvariasságokra figyelnem, mikor a Selfiegép oldalán igénybe vettem a pixbox fotóautomata szolgáltatást. Szinte mindenki életében eljön az a pillanat, amikor a legjobb barátja megházasodik. Alapból nagyon örültem ennek a hírnek, viszont rögtön feljött bennem a félelem, hogy valami nászajándékot is kéne szereznem nekik. Az internet azonban segített és a nászajándék ötletek kapcsán a Selfiegép oldalát adta ki az első helyen.

Mikor fellépünk a Selfiegép oldalára, nem azt fogjuk érezni, hogy valami hideg vállalati felületre kerültünk, ahol ki akarják csalni a pénzünket. Éppen ellenkezőleg. A Selfiegép egy olyan szolgáltatást akar biztosítani nekünk, amitől gazdagabb lesz az életünk és egy olyan esemény, mint az esküvő, egy életre szóló élmény lesz, még ha nem is a sajátunkról van szó. Az arculat nagyon jól van kitalálva és minden menüpont könnyen kezelhető.

Így pedig pár kattintás kellett csak ahhoz, hogy elkezdjek informálódni a Selfiegép kapcsán. Ez egy olyan eszköz, amellyel önmagunkról és barátainkról tudunk vicces képeket készíteni. Természetesen a telefonjaink segítségével erre már hosszú ideje van lehetőségünk, de a pixbox fotóautomata ennél sokkal többre képes. Alapból érdemes azt figyelembe venni, hogy a Selfiegép és a telefonjaink által készített képek minősége szinte összehasonlíthatatlan. A Selfiegép úgy képes stúdió minőségű képeket csinálni, hogy nem kell hozzá egy profi fotós.

Persze egy gyakorlott szervező számára rögtön feljöhet a kérdés, hogy mi történik akkor, ha a gép meghibásodik, vagy ha egyszerűen nem tudjuk, hogy miként kell kezelni. A Selfiegép csapata erre a lehetőségre is gondolt. Ezért a bérlés teljes időtartama alatt ott lesz az egyik alkalmazottjuk, aki mindenben segít nekünk. Ez egy óriási megkönnyebbülés volt számomra, mert enélkül nem hiszem, hogy szívesen bevállaltam volna azt a kockázatot, ami egy ilyen törékeny géppel jár.

Már csak arra voltam kíváncsi, hogy milyen árak mellett lehet igénybe venni ezt a gépet. Szerencsére ezek sem voltak vészesek, ráadásul még személyre is szabhattuk azt, hogy milyen csomagot szeretnénk. Így mindenki csak annyit fog kifizetni, ami neki megéri. A Selfiegép üzembe helyezése nem vett igénybe túl sok időt és az esküvő egész időtartama alatt egyszer sem volt gond vele. Ettől függetlenül nagyon örültem, hogy a selfiegépes srác ott volt végig, mivel így nem kellett folyamatosan a Selfiegépre figyelnem. Összeségében tehát nagyon pozitív élményünk volt a Selfiegéppel kapcsolatban és mindenki másnak is ajánljuk.