A sarokpuhító krém és a kávészünet.

Szponzorált tartalom

sarokpuhító

sarokpuhító

Tegnap egy nagyszerű saleses konferencián voltam. Nagyon örülök neki, hogy végre-valahára nem csak online konferenciákat lehet tartani, hanem találkozhatunk egymással úgy, mint régen. Egy konferenciában ugyanis természetesen nagyon fontosak az előadások is, de legalább ugyanennyire számítanak a kávé- és ebédszünetekben folytatott beszélgetések is.

Tegnap például egy-egy csésze remek kávé mellett arról beszélgettünk az egyik barátnőmmel, hogy ki milyen kozmetikumok segítségével ápolja a magassarkú cipőkben gyakran megkeményedő, irritálttá váló sarkakat. A barátnőm elmesélte, hogy ő már egy ideje csak natúrkozmetikumokat használ, mert amellett, hogy ezek megfelelően ápolják a bőrt, környezetvédelmi szempontból is jó választásnak bizonyulnak. Egy sarokpuhító krémet is ajánlott, amiről azt mondta, hogy az első olyan, aminél tényleg kiváló hatást tapasztalt. Az ajánlott krémet a herbiovit.hu weboldalról lehet megvásárolni, amiről annyira lelkesen mesélt a barátnőm, hogy hazaérve rögtön rá is kerestem.

A herbiovit.hu a bőrápoló natúrkozmetikumok szakértője

A herbiovit.hu egy olyan internetes bolt, amelynek termékkínálatában elsősorban bőrbarát, kizárólag természetes eredetű alapanyagok felhasználásával gyártott, bőrápolásban alkalmazott natúrkozmetikumokat vásárolhatunk. Illetve tudunk venni különböző korosztályok számára, számos eltérő élethelyzetben ajánlott, szintén kizárólag minőségi összetevőkből álló, vitamindús étrendkiegészítőket is. Továbbá az egészséges nassolásban segítő fehérjeszeleteket és aszalt áfonyát is.

A Herbiovit natúrkozmetikumok között a bőrápolás és bőrön keletkezett sérülések számos típusára találunk jó megoldást. Balzsamaik segítségével pedig ízületi és visszeres panaszokat is hatékonyan kezelhetünk.

A vásárlás mellett az oldalon tájékozódni, informálódni is tudunk. Mégpedig egy olyan életmód kialakításának módszereiről, amely nem csak egészségünk megőrzését segíti, hanem emellett környezetünkre is segít jobban odafigyelni. A herbiovit.hu blogján ezért olyan cikkeket olvashatunk, amelyekből például elsajátíthatjuk a tudatos vásárlás alapvető lépéseit. Megtudhatjuk, hogyan lehet nagyon egyszerűen zöldebb háztartást kialakítani. De tájékozódhatunk arról is, hogy miért kiemelten fontos a megfelelő minőségű kozmetikumok használata. És még sorolhatnám.

A Herbiovit sarokpuhító krém a teafa erejével segít a sarkakon

A herbiovit.hu webáruházában az egyes termékekre kattintva részletes leírásokat olvashatunk azoknak ajánlott alkalmazásáról, összetevőiről és hatóanyagairól. A barátnőm által ajánlott sarokpuhító krém például elsősorban a teafa bőrpuhító és bőrnyugtató erejének segítségével nyújt kíméletes, ám nagyon hatékony ápolást a fáradt, kirepedezett, irritált sarkaknak.

A teafaolaj mellett a sarokpuhító krém zsálya-, rozmaring- és levendulakivonatot is tartalmaz, amelyek tovább növelik a termék ápoló és puhító erejét. A bőrnyugtató hatóanyagokat pedig a panthenol, az allantoin és a hidratálásban is segítséget nyújtó urea teszik hozzá a krémhez. Ezáltal pedig a termék egy komplex bőrápoló formulává válik.

A többi Hrebiovit-termékhez hasonlóan a sarokpuhító krém is rendelkezik az ún. Pure Blend besorolással. Vagyis igazoltan nem tartalmaz semmilyen mesterséges alapanyagot, ásványi olajokat, illatanyagokat, valamint színezékeket. A mesterséges anyagokon kívül a krém állati eredetű alapanyagoktól is mentes, vagyis vegán formula. Gyártása és tesztelése során pedig állatkísérleteket sem alkalmaztak.

A sarokpuhító krém kétféle kiszerelésben kapható. A tégelyes verzió nagyobb adag krémet tartalmaz, ugyanakkor inkább a fürdőszobai szekrényben a helye, mivel formája és mérete nem túl praktikus akkor, ha táskába raknánk. Viszont a kisebb, tubusos kiszerelést könnyen magunkkal vihetjük bárhová, és bármikor elővehetjük, ha napközben is szükségünk lenne kedvező hatására.

Azt hiszem, a bejegyzésemből egyértelmű, hogy első látásra beleszerettem a herbiovit.hu bőrbarát natúrkozmetikumaiba, és egyelőre csak azért nem rendeltem, mert még nem tudom, pontosan mit is szeretnék kipróbálni.

Ha te is készen állsz arra, hogy megismerkedj a bőrápolás egészség- és környezettudatos módjával, keresd a herbiovit.hu-t.