Víz szerelő az, aki a vizet minden formában kordában tudja tartani.

Szponzorált tartalom

víz szerelő

víz szerelő

Víz szerelő az, aki minden vízzel kapcsolatos eszközt képes az otthonunkban kordában tartani. Ebben aztán tényleg minden beletartozhat, nem csak azok a dolgok, amik első körben eszetekbe jutnának, hogy csap, vagy kád, hanem olyan dolgok is, amik ezeken túl vannak: bojler és átfolyásos melegítő. Na, nekem ezekkel gyűlt meg a bajom éppen ezért erről mondanék pár szót, hogy nálunk hogyan is segédkezett villámgyorsan a víz szerelő, akit a vizgazfutesszerelo24.hu oldalról hívtunk, amikor nagy szükség volt rá.

Szóval, az eset a következő volt. Sajnos tönkre ment a bojler, ami mindennek a melegítéséért felelős volt a házunkban. Innen működött a csap, a tusoló és a konyhai csap is – elég nagy kapacitással bíró bojlerről van szó. Miután nem tudtuk megszerelni otthon saját kezűleg – ami nagyjából abban nyilvánult meg, hogy nem segített neki 1-2 újraindítás, úgy döntöttünk, hogy segítséget hívunk az internet világából, mert túlmutat rajtunk a probléma.

A vizgazfutesszerelo24.hu oldalt egy ismerősöm ajánlotta, akinek volt már szüksége korábban SOS segítségre. Nem csoda, hogy beléjük botlott elsőre, hiszen nem sok mindenkitől lehet kritikus idősávokban gyors segítséget kérni. Ők mégis házhoz értek egy órán belül és már meg is oldották a csőtörés okozta fejfájást. Hasonlóan nagy szerencsém volt, amikor felhívtam őket a bojleres problémával kapcsolatban. Mivel a melegvíz nem túl sokáig pótolható, ezért hozzánk is igazán hamar sikerült kiérni a szakembernek.

A honlapjukon úgy hirdetik őket, hogy tényleg 0-24 órás ügyeletet vállalnak, teljesen mindegy, hogy milyen munkálatról van szó: duguláselhárítás, fűtésszerelés, gázszerelés, vagy épp egy víz szerelő kellene a házhoz. Budapesten és a Pest megyei területeken van lehetőség az ő segítségüket kérni, ahová vállalják ezt a villámgyors házhoz érkezést az indokolt esetekben – mert persze telefonon keresztül minden olyan részletet leegyeztetnek, amiből kiderül, hogy mennyire van szükség a rendkívül gyors reagálásra. Vannak olyan szituációk, ahol ez elengedhetetlen, mert mondjuk, egy teljes társasház vízellátása múlik a dolgon vagy ilyesmi. A mi esetünkben erről nem volt szó, de arról igen, hogy tudunk-e meleg vízben fürdeni, mosogatni és kezet mosni, ezért legnagyobb szerencsénkre nyomban kijött a víz szerelő és a segítségünkre sietett.

Semmi mást nem tettünk, csak követtük azokat a lépéseket, amelyeket a honlapon megtaláltunk. Először is, felhívtuk őket a kezdőlapon található telefonszámon, majd a szakértővel sikerült egyeztetni arról, hogy mi is pontosan a gondunk: a bojler nem működik. Ezek után pedig vártunk egy kicsit és már ott is volt a szakember, hogy megoldja ezt a kis zűrt.

Pontosan azt kaptuk a víz szerelő kollégától, amire a honlap és a baráti ajánlás alapján is számítottunk: nagyon alapos és igényes munkát, ami ugyan van, hogy tovább tart, mint azt a megrendelő gondolja, de nálunk szerencsére nagyon hamar sikerült megoldani a dolgot. Az alaposság és igényesség mellett pedig azt, hogy precízen végezték el a munkát, hiszen senkinek sem érdeke, hogy aztán megint vissza kelljen jönni, erre pedig a honlapon is leírt dolog a kulcs: az, hogy garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Tehát, ha valami nem lesz tartósan jó, amire azt ígérik, hogy az lesz, azt akkor garanciálisan javítják újra – ez természetesen mindig a konkrét szituációtól függ.

Szóval nekünk nagy mázlink volt, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu oldalról tudtunk ennyire gyorsan víz szerelő kollégák kérni, ezért a pozitív tapasztalat miatt egyértelmű, hogy másoknak is csak jó szívvel tudom ajánlani, hogy őket keressék probléma esetén.