Egy barátom javaslatára a Gumidiszkontról rendeltem.

Szponzorált tartalom

Gumidiszkont

Gumidiszkont

Van egy kedves barátom, aki eladásokkal foglalkozik, autókkal kereskedik. Ha ilyen témában van szükségem tanácsra, mindig tőle kérdezek. Nemrég ismét hozzá fordultam, amikor új gumiabroncsokat kellett vennem, de ötletem se volt, hogy honnan is kellene. Szerencsére nem kellett most sem csalódnom benne, rögtön javasolta is a Gumidiszkont webáruházát. Elmondta, hogy téli és nyári gumik tárháza található meg itt, nyugodtan válogassak, biztos, hogy nem kell majd csalódnom. Megfogadtam a tanácsát, és ellátogattam a Gumidiszkontra, és közben azon gondolkodtam, hogy hogy fogom megtalálni, ami nekem jó lesz, hiszen nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz. Nem is kellett volna aggódnom, ugyanis a weboldal segítő kezet nyújtott rögtön a gumikeresővel.

Miután megvolt a keresés és a megfelelő kiválasztása, következett maga a megrendelési folyamat. Bíztam benne, hogy lehet személyesen is átvenni a csomagokat, de sajnos a telephely tőlem elég messze található. Kicsit sajnáltam, hogy nem tudom ezt megtenni, de mindezt csak azért, mert vannak ilyen furcsa, régi berögződéseim. Pedig tudtam, hogy ha a barátom azt mondja, hogy ez egy megbízható oldal, akkor nincs okom kételkedni a szavában. Láttam, hogy a kiszállítás 1990 Ft/gumiabroncs, amit nem tartottam vészes árnak egyáltalán, mert az üzemanyag sokkal többre jönne ki, ha személyesen mennék el a telephelyre átvenni a gumiabroncsokat.

Nagy pozitívum volt, amikor láttam, hogy van elégedettségi garancia. Mivel nagyon kevés cég vállal ilyen kikötést magával szemben, nagyon megnyugodtam. Ugyanis számomra ez azt jelenti, hogy biztosak a dolgukban, vagyis, hogy jó minőségűek a termékek, amiket árulnak. Mondjuk ez nem csoda, hiszen a Gumidiszkont oldalán olvasható, hogy majdnem két évtizede foglalkoznak gumiszereléssel, és gumiforgalmazással. Ez idő alatt volt alkalmuk kitapasztalni, mit érdemes forgalmazni, és mit nem. Így aztán nem hezitáltam tovább, döntöttem, hogy kifizetem a termékeket, és ezzel véglegesítem a rendelést. Felesleges lett volna a dolgon tovább gondolkodnom, hiszen az ő szakértelmük nagyobb, mint az enyém. Szerencsére minden rendben ment, és én meg vagyok elégedve a rendelt gumiabroncsokkal.