Cégalapítás szakértő segítséggel, ingyen!

Szponzorált tartalom

cégalapítás

cégalapítás

Óriási dolog az, amikor az ember belép a vállalkozói létbe, ahogy az is, mikor egy újabb vállalkozást indít. Amellett, hogy ez az igény költségekkel jár, arról sem szabad megfeledkezni, hogy sok tennivaló akad a cég megalapításával együtt. Ez egy már rutinosabbnak is nagy feladatot akaszthat a nyakába, nemhogy egy kezdőnek.

A cégalapítás ingyen szolgáltatás is lehet, amennyiben jól választunk könyvelőt, aki segít nekünk a folyamat lebonyolításában. A Nyugodt Adózás Bt. komplex segítséget nyújt etéren azok számára, akik a könyvelést és székhelyszolgáltatást egyben veszik igénybe tőlük. Ebben az esetben ingyen vállalják a cégalapítás kapcsán felmerülő feladatok elvégzését, a vele együtt finanszírozandó ügyvédi díjat.

Azt követően, hogy megszületett az elhatározás a cégalapításról, az első lépés, hogy felkeres egy könyvelőirodát. Ez megtörténhet telefonon vagy e-mailben egyaránt. Szerencsére ma már nem feltétlenül kell minden mozzanatnál személyesen jelen lenni, a rutinos könyvelők számos esetben tudnak online ügyintézést felkínálni, ami kedvező az ügyfélnek is, hiszen időt spórolhat magának és sokkal kényelmesebben mehet végbe a lebonyolítás.

A papírok aláírása azonban mindenképp személyesen kell történjen, ám a többi feladat kapcsán nagy terhet vesznek le a vállalkozók válláról. A cégalapítás minden részletére kiterjedő tájékoztatást nyújtanak, így meg is történhet az aláírás. Ezután a könyvelő iroda benyújtja a cégbíróságra a szükséges nyomtatványokat, majd a bejegyzés nyomonkövetése és a végzés kézbesítése van hátra.

A cégalapítás vonatkozásában néhány iratra szükség lesz, ezek között szerepel a személyigazolvány, adókártya, lakcímkártya, valamint TAJ kártya és a Székhely Hozzájáruló Nyilatkozat.