Majdnem elúszott a csapatépítő, de volt b tervünk!

Szponzorált tartalom

csapatépítő

csapatépítő

Ti is biztosan voltatok már úgy, hogy elképesztően vártatok egy alkalmat, egy eseményt, és amikor végre eljött a várva-várt időpont, akkor a dolog valamiért meghiúsult. Velem állandóan ez van, ezért már fel sem tűnik… A legutóbbi alkalommal úgy volt, hogy a csapatépítő tréningen vitorlázni fogunk menni a Balatonra, de mire leértünk természetesen viharjelzést adtak ki és nem hajózhattunk ki. Szerencsére persze a szervezők (balatonpro.hu) nem voltak csapatépítő ötletek híján ettől függetlenül sem.

A kihajózás helyett egy szállodában foglaltuk el a helyünket nem messze a siófoki kikötőtől (mert hogy egyébként onnan hajóztunk volna ki). Voltak egy kis szusszanásnyi időnk aztán kezdetét is vette mulatság. A hajón alapvetően csupa olyan feladatot kaptunk volna első körben, ahol össze kell dolgozunk és csapatként kell megoldanunk bizonyos feladatokat. Ennek megfelelően itt is ilyen jellegű nyitófeladatokat kaptunk, ahol össze kellett rántani a bandát és együtt ötletelni a megoldáson.

Aztán persze jöttek olyan feladatok, amik egy kicsit a lazításról szóltak, még egy-egy ivós feladat is volt, amin aztán meg is lepődtem, mivel azt hittem ez azért valamilyen szinten munka lesz. Hát nem volt! De még mennyire, hogy nem… Amellett, hogy persze célzottan olyan feladataink voltak, amik azt közelítették meg több szempontból, hogy hogyan tudunk gördülékenyen együtt dolgozni, az egész hétvége a szórakozásról szólt. Persze, valóban olyan feladatok voltak, amik több szempontból is szemnyitogatók voltak és ez úgy érzem nagyon jót is tett a társaságnak, de egyetlen pillanatig sem éreztem úgy, hogy most tudatosan olyan dolgot csinálnék, amitől majd jobban fogunk együtt dolgozni. Kizárólag azt éreztem, hogy mennyire jól érzem magam, és hogy milyen szórakoztató feladványokat kapok, kapunk. Ezért pedig ezer hála és köszönet a BalatonPRO-s srácoknak, mert ez kizárólag rajtuk múlt!

Másnap egy kicsit nagyobb szerencsénk volt, és bár a víz továbbra sem volt hajózható, el tudtunk menni quadozni a környékre, mert hogy ez is a szolgáltatásaik között van. Hát én még ennyi fülig érő mosolyt nem láttam a legutóbbi béremelés óta! Mindenki olyan volt, mintha újra gyerek lenne. Élveztük, hogy szabadon mehetünk bármerre, hogy koszosak, sarasak lehetünk, hogy együtt nevetünk azon, aki bénázik, aztán persze segítünk neki és hasonlók. Itt is volt mindenféle ügyességi- és akadályverseny, na persze meg a gyorsaság is sokat számított bizonyos feladatoknál. Én nem vagyok egy nagy quad-tehetség, de azért az összesített második helyet sikerült megszereznem – bár tény, hogy nagy küzdelem volt érte.

Aztán visszaértünk a szállásra, még volt egy délutáni rövidebb tréning, aminek inkább egy összegző, levezető jellege volt. Ezt követően pedig mindenki szedte a cókmókját és elindultunk hazafelé.

Rendkívül szórakoztató és közben feltöltő hétvége volt. Persze, nem lett volna rossz, hogyha az eredeti csapatépítő ötlet szerint vitorlázni tudunk, de a b terv megvalósítását is kimaxolták a BalatonPRO munkatársai. Nagyon jól éreztük magunkat és biztos, hogy még visszatérünk erre a vidékre egyet hajózni is, mert egy ilyen jól sikerült szárazföldi móka után már csak az következhet!