Eladóként érkeztem, de vízlepergető spray vásárlóként távoztam.

Szponzorált tartalom

vízlepergető spray

vízlepergető spray

Minden termékre sales-es szemmel tudok csak ránézni

Sales-esként az a munkám, hogy megtaláljam azokat a metódusokat, amelyekkel a leghatékonyabban el tudok adni egy adott terméket. Ilyenkor mindig meg szoktam vizsgálni, mi az, amit az adott termék tud, amellyel különlegessé válik a piacon. Mi az, amit más termékek a saját kategóriájában nem tudnának? Ez a faktor nagyon széles skálán mozoghat. Lehet egy termék különleges, mert olyan összetevőket tartalmaz, amelyet más termékek nem. Vagy esetleg olyan hatékonysággal teljesít, amely egyedülálló a piacon. E mellett pedig sokat számít a külalak. Milyen színű a termék, milyen érzelmeket vált ki, ha ránéznünk? Milyen a csomagolás, kellemes-e ránézni a termékre, vagy megfogni a terméket? Jó illata van-e a terméknek, szívesen használják-e a felhasználók? Egy szó mint száz, ezer féle szempontból meg lehet vizsgálni egy adott terméket, és talán ez az, amit a legjobban szeretek a szakmámban. Hogy sosem unatkozom.

Nemrég azonban rátaláltam egy olyan termékre, amely azonnal eladta magát, elég volt ránéznem. Pedig én aztán tényleg mindent tudok azokról a sales fogásokról, amelyekkel az eladók megpróbálják megfogni a vásárlóikat. Néha persze azt kívánom, bárcsak ne tudnék ennyit. Sajnos a szakmai ártalom azt eredményezi, hogy nagyon válogatós vagyok, amikor vásárolok. Nemrég a motoromhoz kerestem megfelelő ápolószereket, amikor megtaláltam azt a vízlepergető spray típust, amit mindig használni fogok.

A Liqui Moly Fix vízlepergető spray titka

A Liqui Moly Fix Klar vízlepergető spray 125 ml-es kiszerelésben kapható az olajwebshop webáruházban, mindössze 1980 Ft-ért, és elképesztő hatékonysággal dolgozik. Már a termék kialakítása nagyon megkapó, a kék színű csomagolás nagyon kellemesen hat a szemnek, megnyugtatja az embert, ha ránéz. A spray kialakítású szórófej pedig igencsak megkönnyíti a termék felvitelét bármilyen felületre. Pár spriccentés elég, és a legkoszosabb motoros sisakon is tökéletesen át lehet látni! A plexiablakon tökéletes hatást ér el ez a vízlepergető termék. Azóta persze teszteltem autón is, és azt kell, hogy mondjam, nem csalódtam a hatékonyságban. Az autóm szélvédőjén is tökéletes eredményt kaptam a használat után. Nincs az az eső, amivel a Liqui Moly Fix Klar vízlepergető spray ne tudna harcba szállni!

De a termék nem csak eső ellen kiváló. Nemrég olyan helyen jártam, hogy sok rovart felkapott a szél, és bizony ez meglátszott a bukósisakomon is. A vízlepergető spray segítségével azonban néhány mozdulattal megszabadultam ezektől a hibáktól, és újra tökéletesen láttam mindent! A termék leírás alapján hó és jég ellen is kiváló – ezt ugyan még nem tudta tesztelni, de alig várom, hogy a hidegebb évszakokban is kipróbáljam a terméket! Ha négyhetente alkalmazzák, ahogyan a leírásban is ajánlják, fantasztikus az eredmény. Sokkal jobban ki lehet látni a plexi mögül, így az ember jóval nagyobb biztonsággal vág neki a legmeredekebb lejtőknek és a legtrükkösebb kanyaroknak, még motorral is.

Próbáld ki te is!

Ráadásul a felvitel is pofon egyszerű. Először érdemes szárazra törölni a tisztítandó felületet, még akkor is, ha ez azzal jár, hogy kvázi „szétkenjük” a szennyeződést a felületen. Ezt követően kell fújni egy keveset egy szivacsra vagy kendőre. Ha ezzel megvagyunk, körkörös mozdulatokkal kezdjük el felvinni a terméket a plexire. Várjunk tíz percet és voilá, ha egy puhább kendővel áttöröljük a plexit, a megtisztított felület teljesen átláthatóvá válik. Engem abszolút meggyőzött a vízlepergető spray hatékonysága! Szeretettel ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki ti is!