Megrendeltem álmaim fényképezőgépét.

Szponzorált tartalom

BestMarkt műszaki áruház - elektronikai és informatikai cikkek részlege

BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek részlege

Imádok fotózni. Egészen gyerek korom óta. Már a digitális fényképezőgép megjelenése előtt rájöttem, hogy ez a szenvedélyem, mikor a többnyire látatlanban készített képeket előhívva a család ámultam meredt az általam készítettekre, majd pedig büszkén közölték, hogy úgy néz ki erre születtem. Felnőtt koromra pedig beigazolódott, hogy valóban, hiszen bárhova megyek mindig találok valamilyen különleges témát, vagy arcot, esetleg pillanatot, amit úgy érzem meg kell örökítenem. Nem rég pedig nyertem egy helyi fotós versenyen is egy csónakból készített természetfotóval, amit egyébként telefonnal készítettem. A szüleim úgy vélték, hogy ezt meg kell ünnepelni és úgy döntöttek ideje beszerezni egy profibb gépet, hogy igazán kibontakozhasson a szívemben élő fotós. Mikor apukámnak elmeséltem, hogy nyertem csak elmosolyodott és így szólt:

Természetesen nagyon megörültem, hogy végre olyan fényképezőm lesz, amelyen szinte korlátlanok a lehetőségek. Így fel is kerestem az említett boltot, amely igazából egy webáruház, amelyet az Árukereső oldala megbízható bolt címmel is jutalmazott. Az áruház elsősorban, mint az kiderül a nevéből műszaki, illetve elektronikai termékeket forgalmaz, mint például laptopokat, asztali gépeket, média eszközöket, kocsikba tolatóradart, GPS-t, zenelejátszókat, okosórákat és okostelefonokat, de rengeteg más hasznos felszerelést találhatunk még a kínálatában. Például háztartási cikkeket, mint mondjuk robotgépeket, kerti gépeket, lámpákat, biztonságtechnikai eszközöket, irodaszereket, játékokat, illetve más hasznos termékeket is, mint például elektromos közlekedési eszközöket, rollert, segway-t, sok más egyéb mellett. Mindezek kedvező áron vannak, neves márkák képviseletében, de külön kategória van az értékcsökkent, használt eszközöknek és berendezéseknek, amelyek közt találhatunk jó állapotban lévő, használt termékeket is, így biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelőt, bármely árkategóriában.

Természetesen fényképezőgépből is hatalmas volt a választék, az olcsóbb digitális gépektől kezdve a profibb eszközökig. Ki is néztem a legmegfelelőbbet, ami még árban is elérhető volt, és a termék jellemzők, illetve a vélemények alapján ideálisnak bizonyult egy haladó fotósnak. Meg is rendeltük, házhozszállítással, amelyet 2-3 napon belül ígértek. Mivel késő este adtam le a rendelést, így másnap még nem tudták szállítani, de nem kellett sokat várnom rá, mert szerencsére volt készleten és teljesen jó állapotban meg is érkezett. A cégtől rendelt termékeket GLS futár viszi házhoz, vagy átvételi pontra, munkanapokon, és az érkezésük reggel 8 és délután 6 között várható.

Apukám gyakran rendel a cégtől, és ha már vásároltunk tőlük, ő is kinézett magának egy kerti gépet, azonban időközben rájött, hogy nem a számára legalkalmasabbat választotta, de szerencsére a BestMarktnál 14 napon belül el lehet állni a vásárlástól indoklás hiányában is, így visszavittük az áruház raktárába és kicseréltük a gépet a megfelelőre. A termékekre egyébként garancia is van, sőt javíttatni is lehet őket, ám ehhez fontos megőrizni az összes tartozékot és az eredeti csomagolást.

Egyébként az áruház hangsúlyt fektet az ügyfelekkel való kommunikációra, az oldalukon név szerint megtaláljuk az ott dolgozók listáját, a képükkel és az elérhetőségükkel, így, ha bármi kérdésünk van hozzájuk tudunk fordulni. Szerencsére a mi rendelésünkkel semmi probléma nem volt, így erre nem volt szükség, de jó tudni, hogy van ilyen lehetőség is.

Így történt, hogy hála a szüleimnek és a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkeinek végre belekezdhettem a profi fotózásba.