Mire jó a germicid lámpa?

Szponzorált tartalom

germicid lámpa

germicid lámpa

Eddig is fontos szerepe volt a higiéniának, de most különösen nagy hangsúly helyeződik rá a COVID miatt. Milyen módszerekkel védekezhetünk a baktériumok és vírusok ellen? Azért valljuk be, nincs túlságosan ínyünkre a rendszeres maszkviselés, bár tény, hogy a védekezésben fontos szerepet tölt be. De nyilván otthon nem hordjuk, hiszen az egyetlen hely, ahol mentesülhetünk a viselése alól, ezt pedig ki is használjuk.

A fertőtlenítőszerek és a rendszeres kézmosás mellett azért vannak komplexebb megoldások is, amelyek nem veszik el az energiának és az időnket, hiszen nem kell mellettük órákat takarítással, fertőtlenítéssel töltenünk. Az egyik ilyen eszköz a germicid lámpa, az ózon és az UV-C együttes hatásával teszi a dolgát, méghozzá igen hatékonyan!

A baktérium és vírusölő hatásainak köszönhetően nagy sikerrel alkalmazható fertőtlenítéshez. Egyszerű sterilizálás, amit persze nem követhetünk nyomon percről-percre, hiszen az UV sugárzástól nem árt tartózkodni, sőt tilos a helységben lenni, amíg a germicid lámpa teszi a dolgát! Ezért is működtethető késleltetett indítással, ami időt at arra, hogy a beüzemelést követően elhagyhassuk a szobát.

Azt már megtudhattuk, hogy mire jó, miért hasznos segítség a fertőtlenítéshez, de hogyan működik? Az együttes hatás lényege a magasabb hatásfok, azonban az anyagokba nem hatol be, felületi tisztítást végez, ami bőven elég ahhoz, hogy megszabadulhassunk a legtöbb bacitól és vírustól. Az aktív oxigén, avagy O3 vagy ózon előállításával a legapróbb résekbe is elér. Tehát ahová az UV-C nem jut el az akadályok miatt, ott az ózonnal végezhetjük a fertőtlenítést.

Kényelmes és praktikus, ezen túl abszolút megfizethető, hiszen az ember tízezreket költhet el fertőtlenítő szerekre ahhoz, hogy elérje a kívánt hatást, nem mellesleg a germicid lámpa a mi energiáinkat kíméli, tehát ezt sem kell beáldoznunk, ahogy a hosszas időráfordítást sem!

A Detektorbolt.hu hasonló megoldásokat kínál arra az esetre, ha sokkal hatékonyabban szeretnénk szembeszállni a problémával. Egyszerű használat és praktikus megoldások, amit a lámpa biztosít germicid ölő hatásaival.