Ez a kollégiumi élet már csak ilyen.

Szponzorált tartalom

wc dugulás

wc dugulás

Mikor még egyetemista voltam, sokkal jobban számított a pénz, mint most, mert a szüleim nem tudtak igazán támogatni engem anyagilag.

Ezért is esett a választásom a város egyik legolcsóbb kollégiumára. Olcsó húsnak híg a leve, ahogy mondani szokás, és ez ebben az esetben is igaz volt.

Nem volt egy jól felszerelt épület, és akkor most nagyon finoman fogalmaztam. Ennek ellenére azért lehúztam ott három évet.

Az egyik legkellemetlenebb élményem arról a helyről az volt, mikor az épületünkben wc dugulás történt. Emiatt a kollégium egy másik épületébe kellett járnunk heteken keresztül. Képzelhetitek, milyen kényelmetlen volt ez.

Persze nem kellett volna hetekig várakoznunk, ha az igazgató egy olyan kiváló csapatot hívott volna fel, mint a vizszereles.net.

Ez a szolgáltató egyet jelent a precíz és alapos munkával, ráadásul még azt is figyelembe veszik, ha valakinél vészhelyzet van, és a lehető leghamarabb szüksége van segítségre. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a körzetükön belül – ami Budapestet és a környezetét jelenti – akár egy óra alatt is kiérkeznek a helyszínre.

Ha tudni szeretnénk, hogy a mi településünk is ide tartozik, akkor nagyon egyszerű a dolgunk: a weblapjukra fellépve csak le kell görgetnünk az oldal aljára, ahol megtaláljuk az összes olyan helységet, ahol vállalják a munkát.

Szóval, ha az a szerencsétlenség érne titeket, hogy wc dugulás érné a lakásotokat, és a főváros körzetében laktok, akkor az a legjobb, ha gondolkodás nélkül őket hívjátok.

Én teljesen meg vagyok győződve arról, hogy náluk jobbat keresve sem találnátok egy ilyen feladatra. Tudom, hogy sokan szeretnek inkább házilag megoldani egy ilyen problémát, de bizony ilyenkor számolni kell azzal a kockázattal, hogy a kezdeti wc dugulásból még nagyobb baj lesz.

Szóval jobb az, ha ezt inkább erre a profi csapatra bízzuk, így biztosak lehetünk abban, hogy erről a kellemetlenségről hamarosan már csak múlt időben kell majd beszélnünk.

Ez a társaság egyébként messze nem csak a fent említett feladattal foglalkozik. Nézzétek csak meg a weboldalukat, és látni fogjátok, hogy gyakorlatilag minden vízszereléssel kapcsolatos teendőt elvállalnak.