Redőny ár, avagy mi mennyibe kerül?

Szponzorált tartalom

redőny ár

redőny ár

Otthonunk szépítgetése, annak kényelmesebbé tétele életünk során folyamatos feladatunk. Nyilván ez nem egy olyan feladat, mint amit kiadnak a munkahelyen, hogy meg kell csinálni, ezt saját érdekünkben, saját jólétünk miatt tesszük. Általában olyan nagyobb volumenű dolgokat szeretne egy átlag ember, mint a ház, lakás szigetelése, nyílászáró csere, stb.

Ezek hosszú távon megtérülő ráfordítások, az biztos, hiszen komfortosabbá, energiahatékonnyá válik tőle az otthon azon túl, hogy esztétikusabb lesz a megjelenése is. Az egyik ilyen duplán hasznos dolog a redőnyök felszerelése, melynek kapcsán mindig sokakat foglalkoztat a redőny ár, ami több paramétertől függ.

Az árban meghatározó szempont a redőnyök típusa és az anyaga, valamint a működési elvük. Persze az sem utolsó, hogy milyen méretben és mennyiségben kívánjuk megvásárolni, hiszen a redőny ár esetében több dologból tevődik össze végül az árajánlat, amit a szakemberektől kapunk. Ott van például a színe, de legfőképp az anyag az, ami ebből a szempontból jelentőséggel bír.

Az alumínium redőny ár 17.000 – 44.000 forintig rúghat függően attól, hogy szeretnénk-e például motorizált redőnyöket vagy elég a szimpla gurtnis változat. Érdemes a cég szakembereit házhoz hívni és készíttetni egy árajánlatot, hogy megtudhassa, milyen lehetőségei vannak és mennyibe fog kerülni végül az, hogy ezeket a szuper árnyékolókat felszereltesse!

A Redonybenotthon.hu weboldalon az áraink menüpont alatt részletes információk állnak rendelkezésre a különböző redőny típusok áraival kapcsolatban.